fbpx

Toate fotografiile sunt realizate de mine. Întotdeauna eu voi fi fotograful principal, cu excepția unui caz de forță majoră.

Fiecare fotografie pe care o veți primi va fi editată, individual, din punct de vedere al încadrării, contrastului, balansului de alb și al expunerii, conform stilului meu. În ceea ce privește fotografiile ce vor fi incluse în album, acestea vor fi editate suplimentar, în funcție de natura hârtiei de printat.

Numărul fotografiilor pe care le livrez este diferit în funcție de tipul evenimentului, de momentele din cadrul acestuia sau de numărul de invitați. Voi fotografia tot ceea ce consider că merită fotografiat, fără a mă restricţiona în vreun fel.

Orientativ pentru un eveniment tip nuntă, predau între 600 și 1000 de fotografii, iar pentru un botez, între 300 și 600 de fotografii.

Prelucrarea fotografiilor este un proces laborios. Fiecare eveniment în parte este tratat cu atenție sporită și grijă pentru detaliu. În funcție de volumul de muncă termenul de livrare poate fi între 60 și 90 zile de la data ultimelor fotografii realizate.

Da. În fotografiile finale veți regăsi și fotografii alb-negru. Decizia dacă o fotografie va rămâne color sau alb-negru este de cele mai multe ori o alegere estetică personală care ține de stil și de ceea ce transmite respectivul cadru.

Desigur! Colaborez cu producători de albume respectați din Brasov și vă pot oferi o gamă largă de albume foto Premium. Majoritatea mirilor pe care i-am fotografiat au ales să aibă cel puțin un album foto ca o amintire palpabilă.

Fotografiile le vom alege împreună iar după terminarea design-ului, veți primi în format digital macheta albumului pentru a o studia și pentru a-mi comunica eventualele schimbări pe care doriți să le faceți. După ce primesc “undă verde” de la voi am să îl trimit la printat.

În ziua nunți voi fi prezent de la început (pregătiri) până la sfârșitul petrecerii (maxim ora 4 dimineața)

În cazul în care aveți cununia civilă în altă zi decât cea a nunții, voi fi prezent. Cu mențiunea că acest serviciu se tratează independent de marele eveniment.

Nu, fișierele brute, needitate, nu sunt disponibile pentru vizualizare sau cumparare. Livrarea fotografiilor în format brut o consider o practică neprofesională. Fotografiile selectate pentru editare și livrarea finală reflectă standardul și viziunea mea asupra evenimentului. Cele care nu trec de procesul de selecție sunt fotografii în care mirii sau invitații sunt surprinși cu ochii închiși, fotografii neclare sau dubluri.

Nu, îmi pare rau. Stilul de fotografiat fotojurnalistic nu presupune corecția ridurilor, retușuri ale pielii, slăbire realizată în Photoshop, etc. Putem discuta despre mici retușuri, cum ar fi un coș foarte vizibil, pentru fototografiile din album.

Sunt fotograf, deci nu vă pot oferi servicii de filmare. Vă pot recomanda cu drag colegi videografi cu care am mai colaborat și despre care știu că vă pot livra un material de calitate !

Sunt multe locuri unde nu este necesar un permis special de fotografiere însă dacă vă doriți ca ședința foto să se realizeze într-un muzeu sau o cafenea este necesar un accept din partea conducerii. Dacă este necesar un permis special, acesta cade în sarcina voastră.

Da!  Îmi place să călătoresc și să descopăr locuri noi în care să realizez fotografii creative. Costurile legate de transport și cazare se taxează separat.

Taxa de rezervare este singura metodă prin care ne asigurăm reciproc colaborarea la eveniment. Taxa de rezervare este de 25% la semnarea contractului și nu este returnabilă în cazul în care vă răzgîndiți asupra evenimentului.c

Daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!