fbpx

Nunta Florina & Adrian

Nunta Florina & Adrian

Cred că mereu voi ține minte nunta acestor oameni frumoși. Ziua nuntii alături de Florina și Adrian a fost absolut minunată.
Ziua a început într-un mod foarte relaxat la Conacul Albert. Primul la pregătiri a fost Adrian, care s-a simțit foarte bine alături de Mihai, prietenul lui.
Apoi Florina a continuat pregătirile alături de sora, mama și prietenele ei bune. Femei puternice, lipsite de prejudecăți și deosebit de frumoase.
Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în curtea Conacului Albert. Ador genul acesta de ceremonii în aer liber, au un aer foarte relaxat. Cel mai tare mi-a plăcut preotul, un om super de gașcă, liber în gândire care a făcut ca acest moment să fie unul de neuitat pentru Florina și Adrian.
La restaurant oamenii de la Alyssa Events și-au dat toată silința ca decorul să fie exact cum Florina și Adrian și-au dorit.
Petrecerea a început cu un dans frumos acompaniat de toți cei dragi prezenți.
Apoi … nebunia s-a dezlănțuit și petrecerea a ridicat rapid nivelul decibelilor ce ieșeau din boxe.
Și așa aș putea continua până dimineață, însă am să vă las pe voi să vă dați seama de ceea ce a urmat.
Nu am dorit să le dezamăgesc încrederea de a mă alege ca fotograf profesionist de nuntă, și am dat tot ce am avut eu mai bun pentru a le oferi amintiri frumoase. Cu toții știm că în ziua nunții mirii sunt extrem de emoționați și stresați, dar nu a fost cazul cu Florina și Adrian, ei au fost dornici să se bucure de fiecare clipă din nunta lor, iar pentru asta mă închin în fața lor. Au reușit să facă o petrecere de neuitat și să adune lângă ei cei mai dragi și mai frumoși prieteni.
A fi fotograf de nuntă pentru astfel de oameni este cu adevărat o plăcere!
Locația evenimentului a fost la Conacul Albert, o locație de vis din apropierea Brașovului, o locație unde totul se transformă în basm.
MC: Razvan Stroe
Videograf: STAFE videography
Wedding Planner: Alyssa Events
Candy Bar: Süti Éden
Prosecco Van: Carmen Frizzante
Appetizers: Da Massimo
Decor: Alyssa Events
Rochie: Mireasa Moderna
Costum: ROCA
 
 
Vizionare placută!
Cu drag, 
Ștefan Mircea
 
Fotograf de nuntă la Conacul Albert: Stefan Mircea fotograf documentar de nuntă

Share this post:

Add comment