fbpx

Nunta Maria & Sorin

Nunta Maria & Sorin

Salutare, prieteni! Vreau să împărtășesc cu voi experiența mea minunată de la nunta lui Maria și Sorin, unde am avut onoarea să le fiu fotograf. A fost o zi de neuitat, plină de emoție și bucurie, pe care am capturat-o în imagini naturale și neregizate.
Maria și Sorin formează o pereche superbă, încât a fost o adevărată plăcere să surprind fiecare moment al iubirii lor. Locația de la Ambasador Garden a fost absolut minunată, cu o atmosferă romantică și un decor impresionant, care a creat o ambianță magică pentru toți invitații.
Candy bar-ul delicios de la Simțiri by Bella’s Bakery a fost o adevărată încântare pentru toți cei prezenți, iar Feedback Band a fost o alegere excelentă pentru a păstra atmosfera înnebunită pe ringul de dans. Am fost impresionat de felul în care au reușit să aducă o energie pozitivă și o atmosferă de petrecere care a ținut până la finalul evenimentului.
Sunt foarte fericit că am putut să fiu alături de această pereche frumoasă și să surprind momentele lor unice și emoționante. Sper că fotografiile pe care le-am realizat la această nuntă vor fi o amintire prețioasă pentru toată viața lor.
În încheiere, dacă sunteți în căutarea unui fotograf profesionist de nuntă, care poate surprinde momentele importante ale vieții voastre într-un mod unic și special, nu ezitați să mă contactați. Vă garantez că veți avea o experiență fantastică și o colecție de fotografii reale și naturale care vă vor aduce aminte întotdeauna de evenimentul vostru.
Locație: Ambasador Garden
Muzica: Feedback Band
Videograf: George Mihaiescu
Candy Bar: Simțiri by Bella’s Bakery
Decor: Ambasador Garden
Rochie: Adina Stancu Designs
 
 
Vizionare placută!
Cu drag, 
Ștefan Mircea
Fotograf de nuntă la Ambasador Garden in Craiova: Stefan Mircea fotograf documentar de nuntă

Share this post:

Add comment