fbpx

Nunta Roxana & Ciprian

Nunta Roxana & Ciprian

Astăzi vă prezint povestea Roxanei și a lui Ciprian. Le-am fotografiat cununia civilă și religioasă în urmă cu un an iar acum a venit momentul să le fiu fotograful de nuntă.
Roxana și Ciprian sunt doi oameni care îmi vor rămâne în suflet mult timp. Roxana este de o finețe rară, iar Ciprian este omul care zâmbește în permanență. Și cred că știu de ce, fericirea lui se vede în fiecare moment atunci când se află în preajma Roxanei.
Chiar dacă la începutul evenimentului au avut câteva emoții, au reușit să treacă peste și să se bucure din plin de ziua lor. 
Nunta a avut loc la Prestigio Events, o locație de nunta din Brașov foarte frumoasa! Este o  locație unde se îmbina perfect deliciile culinare cu atmosfera de poveste. Afară se află un râu și se pot ține cununiile religioase în stil american.  Personalul este amabil și mâncarea bună, deci o locație super pentru evenimente.
Candy Bar-ul a fost pus la dispoziție de Süti Éden (vă spun cu mana pe inima că a fost demențial) iar mâncarea de Cabana Vânătorilor (un deliciu :D).
Vizionare placută!
 
Cu drag, 
Ștefan Mircea

 

Fotograf de nuntă în Brașov la Prestigio Events: Stefan Mircea fotograf documentar de nuntă

Share this post:

Add comment