fbpx

 

Eu sunt Ștefan!

 
Sunt tată, soț și fotograf de evenimente. Locuiesc în Brașov, Transilvania, unul dintre cele mai frumoase orașe din România.
 
Fotografia este pasiunea mea de mic copil dar oportunitatea de a-mi urma visul a venit mult mai târziu în viață.  Cred cu tărie expresia “Dacă-ți place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viața ta.”
 
Cred că este important să mă cunoști și să îmi înțelegi stilul de fotografiat.
 
Sunt un povestitor și nu caut să fac fotografiile perfecte ci mai degrabă momentele perfecte. 
 
Ce fac EU?
 

Stilul meu de fotografiat este fotojurnalistic. Îmi place să surprind momentele din timpul nunții exact cum s-au petrecut, reale și neregizate.

Ador tot ce este ieșit din comun, din tiparul clasic! Nunțile în aer liber, rustice, romantice, intime, care nu se supun niciunor reguli sau obiceiuri rezonează cel mai bine cu mine.

Probabil ai auzit că toate nunțile sunt la fel dar eu sunt de părere că fiecare nuntă este un eveniment incomparabil. Emoțiile voastre, experiența voastră și modul cum trăiți această zi este unic și autentic!
 
Pun foarte mult accent pe oameni și poveștile lor, pe familie și prieteni, pe frumusețea lucrurilor simple și pe IUBIREA dintre voi!
 
Îmi doresc să spun povești incredibile prin fotografiile mele, poate chiar povestea voastră.
 

 

Dacă îți place ceea ce fac hai să ne cunoaștem !

Testimoniale

Rahela
Am avut ocazia să colaborăm cu Ștefan pentru a ne realiza fotografiile la nunta noastră. Am fost foarte mulțumiți de profesionalismul și dorința de a ieși totul perfect! A realizat pozele cu pasiune și interes maxim! Îți mulțumim din suflet pentru timpul și calitatea acordată!
Vezi Povestea
Roxana
Ștefan este un fotograf profesionist, atent la detalii și dedicat. Un fotograf care pune suflet în ceea ce face și care te face să te simți fără griji în ziua evenimentului. Îl recomand cu mare drag!
Vezi povestea
Georgiana
Îl recomand pe Ștefan,in primul rând ca om: este o persoana calmă, comunicativă, implicată și, în al doilea rând , ca fotograf. Este un fotograf creativ, foarte atent la detalii și care știe să surprindă în fotografiile sale cele mai frumoase și naturale momente. Îți mulțumim pentru tot, am avut cel mai bun fotograf în ziua nunții!!!
Vezi Povestea
Nadi
Recomand cu drag, suntem la a doua colaborare și totul a fost așa cum ne doream. Ștefan Mircea este omul ideal atunci când cauți profesionalism și implicare. Cu zâmbetul pe buze, este mereu acolo pregătit să-ți facă poza perfectă, are talentul de a captura emoția, zâmbetul, conexiunea. Pe lângă asta, apreciez doza de creativitate, de a introduce elemente inedite și de a aborda unghiuri diferite. Mulțumim mult, Ștefan!
Vezi Povestea
Adriana
Pasionat, ingenios, foarte atent la detalii, recomand cu încredere. Mulțumim Ștefan pentru tot! 🤗
Vezi Povestea
Florina
Am avut parte de o nunta de poveste pe care o retrăim cu fiecare emoție ori de câte ori ne uitam la poze. O colaborare excepțională cu un om și un profesionist de calitate. Foarte implicat și totuși discret, a fost un martor ascuns al trairilor noastre. Mulțumim din suflet!
Vezi Povestea