fbpx

Salutare! Sunt Stefan si iubesc sa fac fotografii!

Nu am stiut mereu ca vreau sa fac fotografie, cu atat mai mult nu am stiut ca vreau sa fac fotografie de nunta. Cu toate ca am studii de contabilitate si informatica de gestiune am decis sa fac ceea ce ma pasioneaza.  Cred cu tarie zicala “Daca-ti place ceea ce faci, nu vei munci nicio singura zi din viata ta.”

Pasiunea pentru fotografie a pornit inca din copilarie, cand am primit cadou primul meu aparat de fotografiat pe film. Ca orice copil curios am inceput sa ma joc cu el si am fost fascinat.

Stilul meu de fotografiat este fotojurnalistic prin urmare in ziua nuntii sunt foarte discret. Imi place sa surprind momentele din timpul nunti exact cum s-au petrecut si o sa intervin doar atunci cand consider ca as putea adauga un plus acelui moment.

Probabil ai auzit ca toate nuntile sunt la fel dar eu sunt de parere ca fiecare nunta este un eveniment incomparabil. Emotiile voastre, experienta voastra si modul cum traiti aceasta zi este unic si autentic!

Aceasta este povestea voastra pe care o voi spune in imagini. Fotografiile mele vor fi intotdeauna naturale, haioase si pline de emotie !

Vreau sa mentionez fotografii care mi-au influentat munca si carora le multumesc pentru fiecare pas facut in fata: Vlad Solomon si Andrei Dumitrache !

„Este o iluzie sa crezi ca fotografiile sunt facute doar de aparatul foto… Ele sunt facute cu ochii, inima si capul!” – Henri Cartier-Bresson

Daca iti place ceea ce fac si vrei sa ne cunoastem, astept cu drag sa ma contactezi !