fbpx

Nunta Emilia & Dan

Nunta Emilia & Dan

Nunta Emiliei și a lui Dan a fost un eveniment frumos și memorabil, plin de dragoste, râsete și veselie. Pregătirile au început la apartamentul lor, unde familia și prietenii s-au adunat pentru a-i ajuta la ultimele detalii. De la pregătirile lor nu putea să lipsească Maze, pisica lor iubită.
Pe măsură ce timpul a trecut, Maze s-a obișnuit cu oaspeții și o puteai găsi jucându-se cu toată lumea.
Evenimentul a fost unul foarte relaxat, Emilia și Dan au avut doar pregătirile de dimineață iar apoi veselia s-a mutat la restaurantul Belvedere Events Center.
Restaurantul Belvedere Events Center din Brasov este o destinație de nuntă memorabilă și impresionantă. Situat pe drumul spre Poiana Brașov, restaurantul se mândrește cu o priveliște uimitoare la munții din jur, făcându-l locul perfect pentru a savura o masă în timp ce te bucuri de frumusețea naturală a zonei.
Muzica și voia bună au fost asigurate de Robert de la PlayTime Events iar pe parcursul evenimentului a făcut o atmosferă uimitoare. A fost genul de petrecere de la care nu vrei să mai pleci acasă. Faptul că melodiile băieților de la AC/DC s-au auzit pe ringul de dans, a încins și mai tare atmosfera.
Nunta Emiliei și a lui Dan a fost un eveniment exact cum și-au dorit, plin de fericire, bucurie și momente frumoase.
Dragilor să vă bucurați unul de celălalt, mulți ani de acum înainte!

 

Vizionare placută!
Cu drag, 
Ștefan Mircea

 

Fotograf de nuntă la Belvedere Events Center: Stefan Mircea fotograf documentar de nuntă

Share this post:

Add comment