fbpx

Nunta Laura & Constantin

Nunta Laura & Constantin

Nunta Laurei și a lui Constantin la Cincsor.Transilvania.Casa de oaspeți a fost o nuntă  dragă mie, a fost o poveste de dragoste adevărată. Când am ajuns la biblioteca splendidă în care Laura se pregătea, am putut simți deja entuziasmul și bucuria din aer. Soarele strălucea puternic afară și se simțea un sentiment de magie în aer.
Biblioteca a fost locul perfect pentru ca Laura să se pregătească, cu rafturile sale de cărți frumoase și atmosfera caldă. Laura a arătat absolut minunată în rochia ei de mireasă.
După câteva retușuri finale și câteva momente pline de sentiment cu persoanele dragi, a venit timpul pentru începerea ceremoniei. Ceremonia a avut loc într-un hambar, care a fost frumos decorat de Artisan Flower Concept pentru minunata ocazie. 
Pe măsură ce Laura și Constantin și-au schimbat jurămintele, a fost clar pentru toți cei prezenți că sunt făcuși unul pentru celălalt și cât de mult se iubesc. 
După ceremonie, cei doi au avut parte de o surpriză din partea invitaților, un moment magic. Cum s-a lăsat seara și picioarele oamenilor au început să prindă curaj și toată lumea a dansat. Petrecerea a fost plină de râs, dragoste și bucurie pe măsură ce Laura și Constantin au sărbătorit cu prietenii și familia lor. A fost o nuntă cu adevărat minunată și una care îmi va rămâne întotdeauna în amintire.
Pe măsură ce noaptea s-a încheiat și nou-căsătoritii au plecat în luna de miere, era clar că dragostea lui Laura și Constantin era mai puternică ca niciodată. 
Nunta lor la Cincsor.Transilvania.Casa de oaspeți a fost o poveste de dragoste adevărată și a fost o onoare să fiu prezent și să le ofer amintiri prin fotografiile mele.
Vizionare placută!
Cu drag, 
Ștefan Mircea
 
Fotograf de nuntă la Cincșor: Stefan Mircea fotograf documentar de nuntă

Share this post:

Add comment